Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Verlichting geleverd en geplaatst | VGL Elektro

Ontdek de wereld van Scandinavische verlichting

Sessak is een Finse verlichtingsproducent. Het familiebedrijf, uit Porvoo in Finland, bestaat al meer dan drie decennia. Sessak staat gekend voor moderne designs met een warmte toets. Zij kiezen resoluut voor eigentijdse verlichting die in elk type interieur past, zowel professioneel als particulier.

Ontdek de wondere wereld van Sessak.

De Finse verlichtingsproducent zet volledig in op de Scandinavische sfeer. Door verschillende samenwerkingen met lokale designers zorgen ze voor een finishing touch in elk type ruimte. Door de verfijnde verlichting kun je steeds genieten van een finishing touch in elke ruimte.

Waarom Scandinavische verlichting?

Natuur waar je in kunt wegdromen, unieke fjorden en naaldbossen. Dat zijn de kernwoorden waaraan we denken als we aan Scandinavië denken. Middenin de mooie omgeving heeft men een eigen stijl ontwikkeld: ‘De Scandinavische-stijl’. Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door warme houtaccenten, rustige kleuren en elegante verlichting. Alle aspecten zijn steeds aanwezig om je goed te voelen in het interieur.

Wat maakt Sessak speciaal?

Ontspanning, dat staat centraal in Scandinavië. De cultuur inclusief het machtige landschap vraagt er gewoonweg om. Net daarom is Scandinavië de bakermat voor trendwoorden rond interieur. Denk aan hygge, lagom of zelfs friluftsliv. Sessak speelt hierop in door dit unieke gevoel op te pikken. Gekenmerkt door een helder design zonder al te veel franjes. Een rustgevende lichtsfeer om energie op te doen en de natuurlijke materialen te laten spreken.

 

Download de volledige catalogus

Op zoek naar verlichting voor in uw bedrijf?

VGL Elektro kan jou verder helpen met het plaatsen van eender welke verlichting. Ontvangt u graag een voorstel op maat? We gaan graag vrijblijvend in gesprek.

Volg ons