Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Verlichting geleverd en geplaatst | VGL Elektro

Over ons

Een passie voor elektriciteit


VGL elektro is gestart vanuit een passie voor elektriciteit. Als elektriciteitsbedrijf helpen we particulieren en bedrijven reeds meer dan 20 jaar. Rekening houdend met het budget en de wensen van de klant zoeken we steeds naar een gepaste oplossing.

Maak jouw plafonds het pronkstuk van jouw interieur

De samenwerking tussen VGL en Dr. Light gaat verder dan alleen het leveren van producten. Het is een partnership waarbij beide partijen hun kennis en ervaring bundelen om de klant de best mogelijke oplossing te bieden.

In de showroom van Dr.Light wordt niet alleen geadviseerd over de verlichtingsproducten, maar ook over de toepassing ervan. Als verlichtingspartner zorgt VGL voor persoonlijk advies en is betrokken bij de installatie van de verlichting. Samen bieden we de klant de best mogelijke oplossing door de kennis en ervaring te bundelen en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Dankzij de samenwerking tussen VGL en Dr.Light worden er veel mooie projecten gerealiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse kantoren, winkels en hotels voorzien van verlichting op maat. Maar ook bij particulieren wordt er steeds vaker gekozen voor de expertise van VGL en de hoogwaardige verlichtingsproducten van Dr.Light.

Volg VGL Elektro op Instagram

#vglelektro

Vind je jouw verlichting niet terug?

VGL Elektro kan jou verder helpen met het plaatsen van eender welke verlichting. Vind je jouw droomlamp niet terug in onze collectie? Geef ons dan gerust volledig vrijblijvend jouw voorkeur mee, wij doen de rest en bezorgen u vrijblijvend een offerte op maat.

Volg ons