Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Verlichting geleverd en geplaatst | VGL Elektro

Veelgestelde vragen

Je kan gerust op het internet, winkel, ... naar verlichting kijken. Als je een toestel vindt dat voldoet aan uw smaak en goesting, dan kan je ons het type, merk en eventueel een foto (screenshot) bezorgen. Raadpleeg daarvoor de pagina Vind mijn verlichting.

Dan zorgen wij voor een offerte op maat.

Er bestaat zeer veel pendelverlichting voor in de keuken. Probeer echter op het volgende te letten. Men zou een taakverlichting en een sfeerverlichting moeten kunnen voorzien. Omdat de keuken steeds meer behoort tot de leef- en woonruimtes van de woning kan je deze ook dimbaar maken om een aangename sfeer te creëren. Hier wordt ook zeer veel maatwerk voor gebruikt omdat je de ledprofielen op elke lengte kan verkrijgen, terug te vinden op de pagina maatwerk. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

Er bestaat zeer veel pendelverlichting voor in de woonkamer. Probeer echter op het volgende te letten. Men zou een taakverlichting en een sfeerverlichting moeten kunnen voorzien. Dit hangt zeer sterk af van de lichtpunten die in uw woning zijn voorzien. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

Ken je voldoende van elektriciteit ? Dan kan je zelf een plafondlamp plaatsen. De installatie handleiding zit steeds bij het verlichtingstoestel. Wat je ook doet, zet steeds de elektriciteit uit voor je er aan werkt. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting. Dan nemen wij deze zorg uit uw handen.

Ledverlichting is beter omdat dit veel minder verbruikt dan de traditionele verlichting en dat er voor bijna alles een oplossing is. De gewone gloeilamp, tl lamp, pl lamp, ... zijn binnenkort niet verkrijgbaar in de handel.

In de meeste slaapkamers is er maar 1 lichtpunt voorzien in het midden van de kamer . Hier kan men best een plafondverlichting plaatsen met een zo warm mogelijke lichtkleur (3000K en minder). Men kan deze plafondverlichting ook steeds dimbaar verkrijgen. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

Voor de plafondverlichting in uw badkamer moet u er steeds op letten dat de verlichting het IP44 label draagt. U moet ook steeds letten op de veiligheidszone deze is terug te vinden in AREI boek 1. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

Er bestaat zeer veel plafondverlichting voor in de keuken. Probeer echter op het volgende te letten. Men zou een taakverlichting en een sfeerverlichting moeten kunnen voorzien. Omdat de keuken steeds meer behoort tot de leef- en woonruimtes van de woning kan je deze ook dimbaar maken om een aangename sfeer te creeren. Waar men ook best op let is dat dit toestel makkelijk ter reinigen is. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

 

Er bestaat plafondverlichting voor buiten. Voordat je deze aankoopt kan je best eerst even advies in winnen omdat er met de IP waardes en IK waardes moet worden gewerkt. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van uw verlichting.

Deze toestellen bestaan zeker. Deze toestellen kunnen in een traphal (vooral appartementsgebouwen) , berging , kelder , ... gebruikt worden of in ruimtes waar men niet kan zien als er nog licht brandt en deze dan na de ingestelde tijd uitschakelt. Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor de bespreking van jouw verlichting.

Vind je jouw verlichting niet terug?

VGL Elektro kan jou verder helpen met het plaatsen van eender welke verlichting. Vind je jouw droomlamp niet terug in onze collectie? Geef ons dan gerust volledig vrijblijvend jouw voorkeur mee, wij doen de rest en bezorgen u vrijblijvend een offerte op maat.

Volg ons