Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Verlichting geleverd en geplaatst | VGL Elektro

Wandverlichting

Voeg een vleugje stijl en persoonlijkheid toe aan jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken begrijpen we dat verlichting een essentieel onderdeel is van het creëren van de juiste sfeer en ambiance in jouw interieur. Met onze uitgebreide collectie wandverlichting bieden we jou de mogelijkheid om elke ruimte in jouw huis te transformeren tot een warme en gastvrije omgeving waarin je je echt thuis voelt.

Ontdek ons werk

Stijlvol design dat indruk maakt

Bij VGL Elektro geloven we dat verlichting niet alleen een functioneel doel dient, maar ook een decoratieve waarde heeft. Onze wandverlichting combineert stijlvol design met hoogwaardige materialen, waardoor het niet alleen een bron van licht is, maar ook een statement piece in jouw interieur. Van modern minimalisme, klassieke elegantie tot eigentijdse speelsheid, bij VGL Elektro hebben we de perfecte wandverlichting die naadloos aansluit bij jouw smaak en interieurstijl.

Verlicht jouw leefruimtes op jouw manier

Elke ruimte in jouw huis heeft zijn eigen functie en ambiance. Met onze wandverlichting kun je elke leefruimte op jouw eigen manier verlichten. Creëer een gezellige sfeer in de woonkamer met zachte sfeerverlichting aan de wand, verlicht jouw eetkamer met elegante wandlampen die de eettafel accentueren of breng een rustgevende ambiance in de slaapkamer met subtiele wandverlichting naast het bed. Met de wandverlichting van VGL Elektro heb je de vrijheid om jouw interieur tot in de kleinste details te personaliseren.

Functioneel & flexibel

Naast het esthetische aspect begrijpen we bij VGL Elektro ook de functionele behoeften van wandverlichting. Onze wandlampen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Met verstelbare armaturen kun je het licht richten waar je het nodig hebt, terwijl een mogelijke dimmer je de mogelijkheid biedt om de lichtintensiteit aan te passen aan de gewenste sfeer. Hierdoor kun je genieten van zowel functioneel als gezellig licht, precies zoals jij het wilt.

Advies op maat van onze verlichtingsexperts

Ons team van ervaren verlichtingsexperts staat voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject in België. We luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften, bekijken de ruimte waarin de wandverlichting wordt geïnstalleerd, en bieden advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat de wandverlichting perfect aansluit bij jouw interieur en functionele vereisten. Vertrouw op de expertise van VGL Elektro voor hoogwaardige wandverlichting die jouw huis laat stralen. Wil je advies bij je thuis, op afstand of in de toonzaal? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We adviseren je over de juiste afmetingen, lichtsterkte of installatie.

Zorg voor meer sfeer met onze wandverlichting

Bij VGL Elektro tillen we jouw muren naar een hoger niveau. Ontdek onze wandverlichting en maak van jouw ruimte een kunstwerk. Bezoek onze showroom of neem contact op voor advies. Laat jouw muren stralen met onze stijlvolle wandverlichting. Creëer dagelijkse ambiance.

Volg ons